Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Krijgt jouw toestel Android 5.0 Lollipop?

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Nu Google Android 5.0 Lollipop heeft gelanceerd, is de grote vraag natuurlijk: krijgt mijn toestel deze update ook? De eerste toestellen met Android Lollipop zijn in ieder geval de Nexus 6 en Nexus 9. En uitrol naar de verschillende apparaten is al begonnen. NEXUS De Nexus apparaten staan altijd vooraan bij nieuwe Android versies en dat is bij Android Lollipop niet anders. De uitrol ...

Lees volledig artikel
#1
Van de week heb ik mijn Nexus 5 opgewaardeerd. Hij lijkt nog sneller te zijn geworden in vergelijking tot mijn iPad 3. Die is met 8.1 aan de trage kant.
De bediening is lekker vlot. Ook het toetsenbord werkt plezieriger dan vroeger.
Ik heb direct gebruik gemaakt van het aanbod van SoftMaker en een gratis versie van hun Officepakket voor Android erop te zetten.
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.