AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Netlfix, wel betalen maar niet kijken

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Was er als een van de eerste bij toen Netflix beschikbaar kwam voor Nederlanders, 11 september om 00.01 uur en had er ook meteen een stukje over geschreven. Vanaf de start met plezier veel gebruik van gemaakt, het hele gezin met een eigen profiel, geweldig. Tot een paar dagen geleden. Dan blijkt dat ze nog niet alles bij Netflix op orde hebben. Vrouwlief gaat er 's avonds weer goed voor ...

Lees volledig artikel
#1
Quote:
Als u wilt weten hoe de serie afloopt, mag u mij altijd bellen hoor..
Hahah, dat is de druppel. Bedankt voor je berichtje, nu weet ik zeker dat ik geen klant wordt bij NetFlix ;)
#2
ben al jaren lid van online dienst bittorrent. kosten per maand? NUL, NOEL OiRoOh!!

Geintje, natuuuuuurlijk doe ik dat niet! Nee, ik laat me net zoals jij, gewillig naaien door Amber (die van mij heet Carolien met i-e) en betaal 8 euro per maand voor dat privilege, waarbij zij me in een sexy stemmetje vertelt dat ze er helaas niets aan kunnen doen allemaal, maar dat ze wel erg blij zijn met mijn inmiddels 32 euro. Ja, ik was nog iets goedgeloviger dan jij.
Die van mij bood me ten minste niet aan om de serie te spoileren, dat valt dan wel weer mee.

Sorry, gefrustreerd omdat ik dus precies hetzelfde probleem heb.
Dit bericht is aangepast op 6 dec 2013 @ 17:07
#3
ik ben elke week blij met AfterDawn
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.