AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Download een kopie van The Pirate Bay

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

De anti-piraterijorganisaties doen hun uiterste best om websites als The Pirate Bay offline te halen, echter na elke nieuwe blokkade lijkt het of de BitTorrent site alleen maar populairder wordt. En er zijn geen tekenen die erop wijzen dat dat op korte termijn gaat veranderen. Om toch goed voorbereid te zijn op een eventueel doomsday scenario, heeft de TPB pakketten samengesteld met een ...

Lees volledig artikel
#1
pietkeutel Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
Deze website is momenteel niet bereikbaar. Op verzoek van de Stichting Brein heeft de Rechtbank Ziggo bevolen uw toegang tot websites van The Pirate Bay te blokkeren. Ziggo is het niet eens met dat bevel en gaat tegen deze uitspraak van de Rechtbank in beroep. In afwachting van een beslissing in het Hoger Beroep is Ziggo gedwongen de uitspraak van de Rechtbank op te volgen. De uitspraak van de Rechtbank kunt u in z'n geheel terugvinden op rechtspraak.nl.
#2
Via VPN of proxy is alles bereikbaar ;)

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.