AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Automatisch je favoriete speelfilms en tv-series downloaden

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Je favoriete films en tv-series bekijken wanneer je dat het beste uitkomt en ook nog eens zonder die vervelende reclames, wie doet het niet? Misschien niet echt netjes, maar niet verboden. Je mag ze gewoon downloaden en bekijken, echter is het verspreiden (uploaden) wel strafbaar. En waarschijnlijk blijft dat ook zo nu de PvdA nu wel weer tegen een downloadverbod is. Veel mensen downloaden ...

Lees volledig artikel
#1
Ik vind dit een heel interessant artikel, want ik download regelmatig films m.b.v. mijn account bij XSUsenet (20 Threads)en Grabit vanaf Spotnet. Maar sinds 5 dagen is mijn riante downloadsnelheid van > 11 MBPS drastisch gezakt naar een oertrage 300 KBPS. Desgevraagd naar de mogelijke oorzaak zwijgt XSUsenet in alle talen hoewel ik toch een premium abonnement voor een jaar bij hun heb genomen.
Een uitgevoerde speedtest van UPC gaf een onveranderde downloadsnelheid van tegen de 100 MBPS aan; redelijk voor een 120 MBPS account. Wie o Wie kan mij de verlossende tip bezorgen ? (Plankje misschien ?) Maar wie dan ook; hierbij alvast uitbundig bedankt !!!
#2
Heb je al een andere newsreader geprobeerd?
Misschien eens proberen met SABnzbd?
Andere of nieuwe firewall geïnstalleerd misschien?
Iets veranderd in de instellingen van Grabit?

Plankje

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.