Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Handleiding - advertenties uitschakelen in ”Torrent

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Een paar maanden geleden veroorzaakte berichten over het vertonen van advertenties in ”Torrent voor veel commotie. Na aanleiding van die commotie zou er daarom ook een optie worden toegevoegd om de reclames te kunnen uitschakelen. Op zich is het niet moeilijk om de advertenties uit te schakelen, je moet het alleen wel even weten. Het begint eigenlijk al bij de installatie, zo krijg ...

Lees volledig artikel
#1
In dit artikel worden twee "offers" genoemd die naar onwaar moeten worden veranderd om de advertenties te verwijderen.
Op mijn lijst in Advanced komen die niet voor. Wel vedwijnen de advertenties als ik in Opties Toon Plus-informatie afvink.

Wat niet verdwijnt is de gele balk boven in utorrent met de naam Featured Torrent in kleine, oranje letters. Hoe kan ik die balk verwijderen?

Hopend een oplossing van u te vernemen, waarvoor ik u bij voorbaat dank.

Hoogachtend A H C van den Oever

ad03271@gmail.com
#2
In de geavanceerde opties staan een heleboel items die je kunt in- of uitschakelen. De twee items die veranderd moeten worden in 'False' zouden er wel tussen moeten staan (zie afbeelding).

Gebruikt u de laatste versie?"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.