Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Multi Commander, functierijke en gratis bestandsmanager.

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Een van de zaken die Microsoft nooit erg goed heeft aangepakt met Windows, is het bestandsmanagement. De verkenner van Windows is leuk dat je die erbij krijgt, maar diende voor mij altijd alleen maar om zo snel mogelijk een andere bestandsmanager te installeren, en dat is sinds jaar en dag de Total Commander (voorheen Windows Commander). Nu gaat Microsoft de verkenner in Windows 8 wel ...

Lees volledig artikel
#1
Eindelijk weer een waardige vervanger!!

Ik ben in ieder geval zeer tevreden met deze vervanger van TC, al gebruikte ik zelf Unreal Commander wat volgens mij een echte kloon is van TC, wat op zich prima werkt.

Ik las in het forum dat er nog wat dingen bijkomen, in ieder geval dat er opgestart kan worden vanuit de taakbalk pictogrammen.

Op mijn Windows pcs gaat deze er vanaf nu standaard op..

You know you have ADD when…after you get done telling a story (or a novel to others) and everyone looks at you stunned and still trying to process what you just said!!
#2
Werk momenteel aan een Nederlandse vertaling,
gaat niet erg snel zo af en toe weer een stukje,
wanneer een groot gedeelte van de interface gedaan is zal ik het bestandje beschikbaar stellen.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.