AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

AVG in de wolken met AVG LiveKive

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

AVG gaat de competitie aan met online diensten als Dropbox en SugarSync en komt met een eigen synchronisatie cloudopslag service genaamd AVG LiveKive. Het is nu in betafase online en je kunt er nu een gratis account aanmaken. Na het invullen van een kleine enqute en wat eigen gegevens, krijg je de mogelijkheid om de app te downloaden om de gratis 5 GB mee te vullen. AVG LiveKive (beta), ...

Lees volledig artikel
#1
andre99 Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
Ok voor die gratis opslag van 5GB
#2
Hallo Andre,
Moet je eerlijk zeggen dat ik zelf bovenstaande opslag niet meer gebruik. Is een redelijk oud artikel en in de tussentijd zijn er weer een heleboel cloudopslagdiensten bijgekomen.

Bij SpiderOak krijg je 3GB
Bij SugarSync 5GB
Bij Box.com ook 5GB
Naast Dropbox gebruik ik alle bovenstaande opslagdiensten om bestanden te delen en op te slaan vanaf mijn Android telefoon.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
#3
Op de valreep hebben we ook BeeCloud nog,
met gratis 512 GB gratis opslag


"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.