AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Dus toch een iPhone 4S

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Jammer, geen iPhone 5 zullen velen gedacht hebben, alleen maar een verbeterde versie van de iPhone 4, de 4S. Maar de naam doet er eigenlijk niet zoveel toe, het gaat erom wat erin zit toch? En we weten nu wat de specificaties zijn. Buitenkant niet veel veranderd, een retina scherm en dezelfde roestvrij stalen band aan de zijkanten. Binnenin de iPhone 4S vinden we nu net als in de ...

Lees volledig artikel
#1
appel gebruikers moeten ook weer niet zo klagen ze krijgen meestal een compleet produkt met prima specs dus als het een keer geen grote stap is maakt het product nog niet slecht. Ik moet wel zeggen dat ik dacht dat dit een goedkopere versie zou zijn om de strijd aan te gaan met Android, maar deze is niet goedkoop.

De 3gs prijzen zijn overignes ook omlaag gegaan.
Dit bericht is aangepast op 12 okt 2011 @ 5:43
#2
Het maakt ook niet uit wat de prijs is,
ze gaan toch als warme broodjes over de toonbank.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.