AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Vrij internet vastgelegd in Telecomwet

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Netneutraliteit in de wet vastgelegd. De Telecomwet wordt gewijzigd om vrije toegang tot het internet te garanderen en het blokkeren van nieuwe diensten als WhatsApp en Skype te verbieden. De Tweede kamer ging woensdag 22 juni 2011 akkoord met een wetsvoorstel van minister Verhagen en een amendement van de Tweede Kamer dat dit mogelijk maakt. Daarmee wordt de zogeheten netneutraliteit wettelijk ...

Lees volledig artikel
#1
Whatapp blij, Skype blij, Googles antwoord op whatapp ook blij.

Kpn niet zo blij, Vodaphone niet zo blij, telco niet zo blij.

Nou dat lost kpn heel makkelijk op ze noemen het samen met z'n kartel vriendje vodaphone prijs stijging ipv chatheffing.

Van z'n prijs stijging word weer T-mobile blij, want die wacht daar nog wel effe mee. Net als de Datalimieten die de twee andere boezemvrienden zijn gaan hanteren.

Nu nog wachten op Ziggo,Tele2 en UPC want die hebben ook nog wat freqenties in handen dacht ik zo.

Volgens telecomwaakhond Opta heeft Ziggo ook al 100.000 telefoonnummers toegewezen gekregen die nog dit jaar in gebruik moeten worden genomen.


#2
Haha .. waarschijnlijk heb je gelijk ;-)

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.