AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Online FTD

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Sinds FTD verdwenen is zijn er verschillende alternatieven voor in de plaats gekomen, waarvan Spotnet en Spotlite de bekenste zijn. Die populariteit trekt ook gastjes aan die nepversies posten met extra's aan boord als virussen, wormen, etc. Omdat programma's als Spotnet gebruik maken van posts op het usenet zijn die natuurlijk moeilijk of niet te modereren. Daar zijn dan wel weer oplossingen ...

Lees volledig artikel
#1
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
Die add banner is veels te hoog en we hebben al zo weinig horizontale beeld lijnen. ;)
Ze hadden de afbeeldingen beter uitklapbaar kunnen maken zodat ze alleen geladen worden al je op een plusje bijvoorbeeld klikt ofzo, zodat het backtracken bemoeilijkt word.
#2
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
Horizontale = Verticale beeldlijnen
#3
Tja, n van de nadelen van een online service is dat je zelf niets kunt veranderen aan de interface, althans niet zo 1-2-3.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.