AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Windows 8 Milestone 2 (M2) Build 6.2.7955.0 gelekt en beschikbaar voor download

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Minder dan 2 weken nadat Windows 8 Milestone 1 (M1) Build 7850 z'n weg vond naar het internet, is er een nieuwere geavanceerdere build van Windows vNext gelekt. Je moet even zoeken, echter hoeft dat voor de meeste onder ons geen problemen meer op te leveren. Windows 8 Milestone 2 (M2) Build 6.2.7955.0 kun je nu downloaden van de diverse illegale sites, torrent trackers en het usenet. ...

Lees volledig artikel
#1
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
Dit zijn opties die ik persoonlijk wel handig vind.

-Ja, elke dag vinden ze wel wat nieuws.
Als het goed is zit er ook hyperboot op. Hyperboot is, als ik het goed begrijp, een soort cache zoals hibernate, maar bevat alleen de basis die nodig is om op te starten. Dus vlugger starten.

-Daarnaast heb je History Vault. History Vault laat je van bestanden een backup maken via shadow copy. Deze backups worden vervolgens weergegeven in een soort tijdslijn.

-Ingebouwde pdf is ook fijn ipv die bloatware van adobe.Voor een "riskiest" produkt ben in niet zo geschokken.
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.