AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

iPhone legt stiekum al je bewegingen vast

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Beveiligingsonderzoekers hebben ontdekt dat Apple's iPhone exact de locaties waar je heen gaat en waar je geweest bent vastlegt en al deze gegevens van jouw verplaatsingen bewaart in een geheim bestand op het apparaat. Dit bestand wordt ook opgeslagen op je computer op moment dat je de iPhone en de PC synchroniseert. Het bestand bevat de lengte- en breedtegraden van de opgeslagen coördinaten ...

Lees volledig artikel
#1
Hier kun je een applicatie voor Windows downloaden die de gegevens in kaart brengt.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
#2
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
En veel mensen maar druk maken om de RFID chips. Tjonge dit is nog beter dan een onderhuidse rfid chip.
#3
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
Update: Ik las op tweakers dat de locatie van de iPhone ook wordt bijgehouden na uitschakelen locatiediensten,
#4
Het feit dat je iPhone nog informatie blijft doorsluizen als de optie locatievoorzieningen is uitgeschakeld, is volgens Apple aan een bug te wijten. Ook dat probleem zal worden aangepakt met de aankomende iOS-update. De update moet er ook voor zorgen dat iTunes geen back-up van de database op je computer bewaart en vanaf iOS 5 zal de deeldatabase op je iPhone versleuteld worden.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.