Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Preview-versie van Internet Explorer 10

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

De browsermakers hebben momenteel het tempo er lekker in, de opvolger van IE9 kun je ook al uitproberen. Een preview-versie van Internet Explorer 10 is nu te downloaden van de IE Test Drive website van Microsoft. Volgens Microsoft beschikt IE10 over een verbeterde ondersteuning voor HTML 5 en CSS 3 en kan de browser overweg met gradients, flexbox- en multi-kolommen opmaak. Tijdens ...

Lees volledig artikel
#1
Chrome kan dan wel wat langzamer zijn in een grafische omgeving maar Chrome werkt tenminste op XP. IE10 werkt alleen met Windows7.
Ik denk dat het duidelijk is dat Microsoft op deze manier mensen tot upgraden tracht te dwingen . Maar waarom zou ik XP willen vervangen door 7? XP is stabiel en alle programma's die ik nodig heb doen het er goed op. Ik ga wel met 7 aan de slag als ik een nieuwe computer nodig heb.
Overigens gebruikt het bedrijf waar ik werk ook nog XP. Dat geldt voor heel veel bedrijven. Ik denk dus dat de eis om minimaal 7 te gebruiken zal leiden tot marktaandeel verlies voor InternetExplorer
#2
Bij mij op het werk zitten we ook nog vast aan XP en schrik niet, IE6
Hopelijk dat ze IE binnenkort gaan upgraden, want er bestaan maar weinig sites die je nog met die oude browser kunt bekijken zoals de website bedoelt is. En om de een of andere duistere reden komt een andere browser al helemaal het bedrijf niet binnen.

Priv gebruik ik Chrome het meest, gevolgd door Opera. En ach, alle browser beginnen een beetje op elkaar te lijken, ook qua werking. De ontwikkeling is niet meer te stoppen. Firefox komt binnenkort al met versie 5 en de ontwikkeling van Chrome gaat ook in een rap tempo door.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
#3
Microsoft heeft bekend gemaakt dat niet alleen deze preview versie, maar dat ook de uiteindelijke final versie van IE10 alleen maar 7 zal ondersteunen en geen Vista.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.