Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Windows 7 Service Pack 1 beschikbaar

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Vandaag heeft Microsoft Service Pack 1 beschikbaar gesteld voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2. In dit Service Pack worden onder andere de al uitgebrachte updates die beschikbaar zijn via Windows Update in n pakket verzameld. Daarnaast zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd vooral van belang voor gebruik van Windows 7 in de zakelijke markt in zogenaamde virtuele omgevingen. ...

Lees volledig artikel
#1
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
Ola plankje,

let wel op met sp1:

h**p://news.softpedia.com/news/Windows-7-SP1-RTM-Can-Break-Some-Programs-184877.shtml
#2
Hi oOfmanOo,

bedankt voor de waarschuwing.

Groetjes
#3
Hmm en ik heb net SP1 geinstalleerd en dan zie ik jou berichtje hier. Bedankt oOfmanOo, ik zal mijn programma's in de gaten houden.
#4
Na installatie van SP1 op Win7x64 ultimate werkt internet nog maar op halve snelheid en zeer onregelmatig. Verbinding valt soms helemaal weg. Downloads die geen resume functie hebben zijn hierdoor niet meer binnen te halen. Heb het gevoel alsof internet nu gecensureerd wordt. Heb SP1 meteen weer verwijderd en alles werkt weer normaal.
#5
Bedankt, ik wacht nog wel even met SP1!
Blij dat ik me gisteren heb ingeschreven hier ;)
#6
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
@Morro hoi morro, graag gedaan. =)


@steg56: zet QoS Packet Scheduler eens uit in de tcp/ip instellingen. misschien dat dat helpt. gokje.
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.