AfterDawn: Discussie

Algemene Gebruikersvoorwaarden

#1
Algemene Gebruikersvoorwaarden

1. Maak voordat je een nieuwe discussie begint, eerst gebruik van de ZOEK functie ( bovenaan de pagina..) om te zien of je onderwerp al eerder is besproken!

2. Post jouw discussie in het juiste forum -- bekijk eerst naar de beschrijving van de forums op de hoofdpagina.

3. Post je vragen maar één keer! Post je vraag niet dubbel in meerdere forums!

4. Vragen zijn natuurlijk welkom, maar probeer ook anderen te helpen door op hun vragen te antwoorden.

5. PIRATERIJ en het linken illegale items als WAREZ is niet toegestaan, deze worden zonder mededeling verwijderd en jouw account wordt geblokkeerd.

6. Neem de fatsoensnormen in acht: niet schelden, niet beledigingen en geen persoonlijke aanvallen of andersoortige onfatsoenlijke berichten.

7. Probeer een probleem zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven ,inclusief het onderwerp -- des te duidelijker, des te meer kans op oplossingen .

8. Beantwoord vragen niet met off-topic antwoord/vraag -- begin voor zo'n vraag een nieuwe discussie.

9. Plaats geen berichten die VOLLEDIG IN CAPSLOCK zijn geschreven, op fora noemt men dit schreeuwen (kijk of je capslock ingeschakeld is), hier kan je account voor worden geblokkeerd.

10. Plaats nooit je emailadres op de forums! Spambots zijn gek op gebruikers die dit wel doen en doe je dit toch, zal je inbox binnenkort vol liggen met schitterende aanbiedingen voor penisvergroting en andere nuttige producten.

11. Maak geen misbruik van privéberichten -- wanneer je bericht gepost kan worden in publieke forums, doe dit dan. Privéberichten zijn alleen bedoeld voor strikt persoonlijke berichten.

12. Herposten van je berichten om je totale aantal posts te vergroten is niet toegestaan. zeker als je post de laatste is in de discussie. Pas je berichten aan in plaats van een nieuw bericht te plaatsen.

13. "bump" geen threads waarvan je wil dat ze op de eerste pagina blijven staan. neem in plaats daarvan contact op met een moderator en vraag hem de thread "sticky" te maken als dat nodig is.

14. Als je een post ziet die een van deze regels breekt, geef deze dan aub door aan de moderators door de "Geef een bericht aan" Doe niet alsof je een moderator bent als je dat niet bent. Het is absoluut niet nodig om andere grbruikers te wijzen op alle kleine foutjes in hun posts. Laat de moderators hun werk doen.

15. Politiek topics, uitgezonderd degene die te makene hebben met digitale multimedia of wetgeving gerelateerd aan de IT wereld, zijn niet toegestaan op dit forum. De wereld heeft genoeg politieke forums waar je je mening kwijt kan, we willen ze in ieder geval niet hier.

Adverteren en oplichten

1. Adverteren in berichten op het forum is strikt verboden. Wil je adverteren voor uw producten op deze site, neem dan contact op via het feedback formulier en we zullen een advertentiecontract met u of uw bedrijf overleggen.

2. Linken naar "piramide schema's" en and soort manieren van "gratis <plaats-je-product-hier> schema's" is strikt verboden.
(zie http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/207101 )

3. Het plaatsen van "getagde/gelabelde" links naar producten of services is niet toegestaan.

Uitnodigingen naar prive-sites

Vragen naar of het aanbieden uitnodigingen voor prive sites(zoals prive torrent-zoekers of het zelfde soort P2P sites) is niet toegestaan. Deze regel is aangevraagd door een aantal administrators van prive sites en wij respecteren hun vraag.
(Straf: 2 dagen geband)

Handtekeningen

Deze regels bestaan om het bekijken van het forum zo plezierig mogelijk te houden voor alle gebruikers. Misschien denk je wel dat handtekeningen met grote plaatjes er cool uit zien, sommigen vinden dit erg vervelend en irritant.

1. Handtekeningen die alleen uit tekst bestaan mogen maximaal 5 regels tekst bevatten

2.Handtekeningen met alleen een plaatje, moeten minder dan 50 KB zijn en mogen op zijn grootst 500 pixels breed en 200 pixels hoog zijn.

3. Als je geanimeerde plaatjes gebruikt in je handtekening, mogen die niet te afleidend zijn. Bijv. Flitsende beelden of beelden met snelle beweging, zijn niet toegestaan

4. Als je zowel tekst en beeld wil gebruiken in je handtekening mag het beeld niet breder zijn dan 500 pixels en niet hoger dan 100, en de teks mag uit niet meer dan 3 regels bestaan

5. Alle hierboven genoemde regels voor forumpost's gelden ook voor de handtekeningen.

Het breken van deze regels, leidt niet tot een onmiddelijke ban. Maar als het gevraagd word zal de gebruiker zijn handtekening aan moeten passen totdat deze voldoet aan deze regels.

Administratieve Acties

Berichten die een van bovenstaande regels breken kunnen worden verwijderd door de moderators en administrators van deze forums. Zelfs als iets niet specifiek is genoemd in de regels, betekent dat niet dat het toegestaan is. Het is aan de moderators en administrators om te bepalen wat toegestaan is en wat niet.

Gebruikers die bewust de forumregels breken kunnen worden geband door de moderators en administrators.
Dit bericht is aangepast op 2 apr 2012 @ 7:15
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.