AfterDawn: Discussie

Stand van zaken AfterDawn Nederland

#1
De stand van zaken op de Nederlandse AfterDawn.

Het was eigenlijk de bedoeling om deze week al een Vraag & Antwoord rubriek te introduceren, net zo als waar de Engelstalige en Finse sites over beschikken. Het begin is er, echter liepen de coders tegen wat probleempjes aan. Komt bij dat ze deze week een feestje te vieren hebben i.v.m. 10 jarig bestaan van de forums (meer dan 3.6 miljoen berichten, poeh ... das niet een beetje), waarin ze ook allerlei kadootjes weggeven.
Vanaf volgende week ga ik hun diensten weer helemaal opeisen voor de Nederlandse site =)

Het vertalen van de softwaretitels gaat gestaag, maar nog veel te gaan.
Tussen het vertalen door voeg ikzelf ook nog nieuwe titels toe. Mocht jezelf iets interessants tegenkomen kun je die doorgeven aan ons of een update melden via het menu of het blokje rechtonder bij iedere download.
TOEVOEGEN SOFTWARE
Het toevoegen van software neemt nu trouwens wel wat meer tijd in beslag. Ten eerste gaat de software via een bepaalde procedure na de diverse downloadservers en ten tweede mag (lees moet) ik bij het toevoegen in ieder geval ook de Engelse beschrijving bijvoegen. De toevoegingen gelden voor alle AfterDawn sites.
Uitzonderingen zijn de echte Nederlandstalige software, zoals Spotnet. Dat is ook de reden dat je bij dergelijke programma's (nederlands) in de titel ziet staan.


FORUM
De opzet van het forum is anders dan welke je bij de meeste andere sites ziet.
In de loop van de tijd zullen er nieuwe fora worden toegevoegd, nu is het echter zo:

Alle reacties komen in het daarvoor bestemde forum terecht.
Reacties op nieuwsartikelen worden onder het artikel weergegeven, maar gaan ook automatisch naar het daarvoor bestemde forum.

Bij iedere download vind je een discussie-tabblad. Vanuit daar kun jee discussie starten of reageren op een discussie van de betreffende download. Heb je dus een vraag op opmerking over een bepaalde softwaretitel, kun dit je eenvoudig vanuit het tabblad discussie doen.
Deze discussies komen allemaal in het forum Algemeen.
Laatste opmerking: In de beschrijvingen van de categorieën staan her en der nog wat lelijke taalfouten. Gaan met de tijd allemaal aangepast worden.

Mocht er wat nieuws te melden zijn zal ik dat via deze discussie melden.
Nu lekker downloaden en geneer je niet om ergens op te reageren =)

Groet,
Plankje
Dit bericht is aangepast op 1 apr 2011 @ 11:24

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.