Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Download.com verpakt nu downloads in bloatware!

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Een van de grootste software downloadsites is Download.com, dat was vroeger de plek om software te downloaden. Dat was vroeger, tegenwoordig kun je Download.com beter links laten liggen, je krijgt er bij de downloads nu ook echte bloatware bij. De bestanden worden nu geleverd met een Download.com installer die naast de software zelf een poging doet de gebruiker over te halen toolbars te ...

Lees volledig artikel
#1
Eigenlijk verbaast me dit soort dingen helemaal niet meer. Als je ziet dat zelfs Sun(java) en Adobe(flash) dit doen tijdens updaten. Misschien moet er over toolbars ook een keer regels komen dat gevecht om een plekje in je browser of het aanpassen van je startpagina, ze worden steeds venijniger!
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.