Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Sony moet koper PS3 €100 terugbetalen na software-update

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Een Finse man had vorig jaar een PlayStation 3 (PS3) console gekocht voor €268.90. Op moment van aankoop beschikte het product over de mogelijkheid om, en daar werd ook mee geadverteerd, een alternatief besturingssysteem te installeren, zoals een Linux-distributie en het spelen van online games. Via een software-update heeft Sony de populaire functionalieit om andere besturingsssystemen ...

Lees volledig artikel
#1
oOfmanOo Ongeregistreerde nieuwe gebruiker
100 euries. Als er nou een gezamelijke rechtzaak was die dan ook als precedent kon dienen. Maar wat is 100 euro voor Sony nou. O ja het is maar 50 euro want de andere helft is voor de verkoper{^.^}

Aan de ene kant dit aan de andere kant vevolgd Sony de hackers GeoHot en Graf_Chokolo gerechterlijk. En al meerder malen voor veel hogere bedragen.

En om het compleet te maken wil Anonymous wraak nemen op sony voor de vervolging
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.