AfterDawn: Discussie

Wat vinden jullie van deze site ?

#1
omapaloma Account verwijderd op verzoek van de gebruiker
Ik vind het een super-site en hij wordt steeds beter ,in het begin was het wat wennen maar nu voelt het al vertrouwd aan. Ik zie ook steeds meer downloads die ook op MoZeSKrieBel staan ,is dat juist ?
groetjes

Hi,van Omapaloma
#2
Voelt nog niet zo vertrouwd, maar het wordt inderdaad steeds beter.
We proberen zoveel mogelijk downloads op http://mozeskriebel.com/news.php door te verwijzen naar Afterdawn.
En het is leuk hier veel dezelfde "gezichten" terug te zien.
Jammer dat mijn usernaam al in gebruik was :)

Groeten van Ennovy
Dit bericht is aangepast op 19 maa 2011 @ 7:16

People laugh because Im different, I laugh because theyre all the same.
#3
Het is nog maar een beginnetje hoor.

Vergeleken met een maand terug is er in ieder geval al wel een heleboel verbeterd. Voordat de site echt goed draait zijn we zeker een paar maanden verder.

Volgende week gaan we een Vraag & Antwoord rubriek introduceren, soortgelijk aan die van de Engelse en Finse site, een soort FAQ maar dan anders.
Vragen als: Hoe kan ik het beste FLAC-bestanden omzetten naar MP3-bestanden?
Dat soort vragen.
Moet er bij vertellen dat de site niet draait op een kant-en-klaar CMS (Content Management System) maar dat alles met de hand ontwikkeld wordt door de CEO zelf. Dat kost natuurlijk iets meer tijd allemaal.
Qua software is de database op AfterDawn wel een beetje groter dan die van Mozeskriebel. Een ander verschil is dat alle software op eigen servers gehost wordt. Er staan o.a een paar in Nederland en een paar in Amerika, die rechtstreeks op de backbone zijn aangesloten. Iedere softwaretitel staat op meerdere servers.
Ik schat dat ik nog zo'n 2000 titels moet vertalen, daar staan ook nog titels tussen van voor de oorlog hoor, maar toch, je zult het maar net nodig zijn.

Afterdawn was zo'n jaar of 5 terug de grootste informatiebron voor multimedia en in het bijzonder het rippen van de verschillende mediaopslag (audio CD's, DVD's) tot er in 2005 een wet werd aangenomen door de Finse wetgever dat dit soort zaken werd verboden. AfterDawn (een Fins bedrijf) heeft echt alles moeten verwijderen wat maar enigszins verwees naar het omzeilen van de beveiligingen.
Had ook DVDFab decrypter netjes toegevoegd aan de database. Kreeg dan ook netjes het verzoek deze te verwijderen. Tja, je kunt natuurlijk ook niet alles weten. Voor dat soort zaken hebben we Mozeskriebel nog.

Roadmap:
1. Alle bugs eruit halen en her en der bijschaven.
2. Als eerste alle softwaretitels vertalen/aanpassen en die van de site zelf moeten ook nog her en der worden aangepast.
3. Opzetten Vraag & Antwoord rubriek (volgende week).
4. Opzetten Handleidingen rubriek.
5. Nederlandstalige versie van Mijn AfterDawn realiseren.
6. Forum uitbreiden.


Goed, nu eerste een bakje koffie. Net wakker, dit weekend nachtdiensten.

"Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."
#4
omapaloma Account verwijderd op verzoek van de gebruiker
Het is ook een hele mooie site , Plankje ik wens je veel werk genoegens . PeterLie , fijn dat ik nu weet dat jij Ennovy bent ! ;-) en inderdaad spijtig als je nick al door iemand anders wordt gebruikt .

Hi,van Omapaloma
#5
Het ziet er hier prima uit! Misschien ten overvloede, maar heel veel succes gewenst hier Plankje, vanuit het pitoreske Almere ;)

I say, what a day...
Deze discussie is automatisch gesloten, omdat er niet meer gepost is tijdens de laatste 600 dagen. Dit betekent dat dat je niet meer kunt reageren of nieuwe vragen kunt stellen bij deze discussie.

Wanneer je iets wilt toevoegen aan dit onderwerp, gebruik dan deze pagina om je vraag te posten of reageer op een een nieuwe discussie.