AfterDawn: Discussie
Dit zijn reacties op dit nieuws-item:

Gratis Adobe Photoshop Express app voor Windows 10

Nieuwsartikel werd geplaatst op:

Adobe heeft de gratis Adobe Photoshop Express app voor Windows 10 beschikbaar gesteld. Is dit fotobewerkingsprogramma van de maker van Photoshop de moeite waard? De app ziet er prima uit en is zoals de meeste Windows 10 apps bijzonder gebruikersvriendelijk. Verwacht echter geen geavanceerde features, alleen basisfuncties zijn beschikbaar. Voor ruisonderdrukking moet je 4,99 betalen en ...

Lees volledig artikel
#1
Adobe Photoshop Express is een absolute afrader ivm de extreem vergaande toestemming die zij zich aanmeten door jouw hele afbeeldingen bestand over te nemen, of de toegang daartoe te verschaffen.

Dit lijkt mij een absolute NO GO handeling, je gaat al je priv foto's toch zo maar niet aan een willekeurige vreemde ter beschikking stellen!
Hier is duidelijk niet over nagedacht, checkt u het zelf ook nog even.
En ook nog eens de toegang tot je webcam, ik hoef u niet uit te leggen wat een flagrante privacy schendingen dit kan opleveren bij jeugdige onervaren
websurfers!!!!! Look before you leap into a large mudpool!

Als je nog geen AfterDawn.com account hebt, vul dan a.u.b. hieronder een nicknaam en je email adres in. Een Activatie link word dan naar je email gestuurd.

Als je al een AfterDawn.com account hebt, log dan in met de volgende tab.

Inloggen met je AfterDawn gebruikersnaam of je e-mailadres

Reageer op deze discussie